Nova vest
Košarka

Sreda, 04.04.2018.

08:45

Trener Gostivara pretio sudijama: "Živi nećete izaći iz sale!"

Trener makedonskog prvoligaša Gostivara Marjan Srbinovski kažnjen je sa dve utakmice suspenzije zbog nesportskog i vulgarnog ponašanja i pretnji sudijama.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Trener Gostivara pretio sudijama:

Kako se navodi, komesar Superlige Makedonije Vlado Cvetanovski je Srbinovskog kaznio zbog nasilničkog ponašanja na utakmici Gostivara i Blokotehne, koji je dobio tim iz Đevđelije.

Prema izveštaju delegata tog meča, incident sa Srbinovskim se desio u trećoj četvrtini kada je trener Gostivara pobesno zbog jedne odluke sudija, koju je smatrao sumnjivom, i nastavio da vredja i preti sudijama

Srbinovski je zbog nesportskog ponašanja i pretnji službenim licima dobio dve uzastopne tehničke greške, ali je 12 minuta odbijao da napusti teren, a sa pretnjama je nastavio i posle meča.

Delegat je naveo da je Srbinovski posle utakmice prišao zapisničkom stolu i rekao: "Živi nećete izači iz sale!".

Košarkaški klub Gostivar je kažnjen sa 156.000 denara (oko 312.000 dinara), od čega je 48.000 za dva tehnička trenera tog tima Srbinovskog. Preostali deo je za vredjanje službenih lica, nesportskog navijanja publike i bacanje tvrdih i mekih predmeta na teren.

Prema portalu Sport, sudije i delegati utakmice su bili izloženi vredjanju i posle utakmice prilikom odlaska iz Gostvara u Skoplje, uz polcijsku pratnju, kada im je jedan automobil, najverovatnije sa navijačem Gostivara, presekao put.

"Samo brza intervencija policije je sprečila da dodje do većeg incidenta", naveo je delegat u izveštaju utakmice Supelige Makedonije koja je odigrana u Gostivaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve