Nova vest
Košarka

Petak, 23.03.2018.

11:21

Ročesti: Koristili su naše slabosti

Košarkaš Crvene zvezde Tejlor Ročesti kaže da je veliki kvalitet Fenerbahčea došao do izražaja u porazu od prvaka Evrope (83:60).

Izvor: B92

Autor:B92

Ročesti: Koristili su naše slabosti
Foto: StarSport

Ročesti je dodao da je trenutno najbitnije da se njegov tim fokusira na drugu utakmicu polufinalne serije ABA lige protiv Mornara.

"Uradili su dobar posao, posebno na početku kada su bili u ritmu. Fenerbahče je jako dobar tim, njegovi igrači su manjali igru na više načina kako bi uticali na nas, kao u napadu, tako i u odbrani", rekao je Ročesti, koji se "brecnuo" na konstataciju novinara da Zvezdu nije išao šut i replicirao da to nije pitanje, već negativan komentar.

Amerikanac ističe da je Fenerbahče koristio svaku priliku da ugrozi crveno-bele.

"Koristili su naše slabosti, kada god bismo spustili ruku oni bi gađali, a uz to su i dobro skakali. Oni su tim za Fajnal-for, sa dugačkim rosterom i kvalitet pokazuju cele sezone", kaže plej Zvezde.

Nema previše vremena za analizu jer ekipu Dušana Alimpijevića već u nedelju očekuje drugi meč protiv Mornara u Baru.

"U glavi nam je nedelja i duel sa Mornarom u vrućoj atmosferi. Čeka nas velika utakmica i važno je da posao oko finala završimo sad", zaključio je Ročesti.

Utakmica izmedju Mornara i Crvene zvezde zakazana je za nedelju od 20 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve