Nova vest
Košarka

Nedelja, 18.03.2018.

22:16

Pavićević: Bez šuta za tri teško šta možemo

Trener Mornara Mihailo Pavićević ocenio je da je njegova ekipa zasluženo izgubila od Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Pavićević: Bez šuta za tri teško šta možemo
Foto: StarSport

Mornar je ubedljivo poražen u Beogradu (91:63), u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige koje se igra na dve dobijene utakmice.

"Došli smo da igramo, ali kao što sam i najavio, sve zavisi od Zvezde. Nije nam dozvolila da igramo, pogotovo jakom odbranom u kojoj se nismo snašli. Plašio sam se i Pionira, jer su i mnogo bolje ekipe od Mornara gubile ovde. Forsirali smo šut, imali smo 0/11 za tri. Bez tog šuta, teško možemo da igramo. Ovo je objektivno realan rezultat Izgubiti sa pola koša ili 30 poena, nebitno je. Plašim se nekih povreda, evo sad Vraneš... Borili smo se časno i hrabro, ali protiv 12 jednakih igrača Zvezde jako je teško", rekao je Pavićević.

Pavićević je istakao njegovu ekipu ne sme da poljulja poraz.

"Plej-of je plej-of... Zvezda vodi sa 1-0. Mi ćemo vanserijskom igrom pokušati (u Baru) da iznenadimo Zvezdu, ali treba biti realan i znati da opet sve zavisi od njih", dodao je trener Mornara.

Rukovodstvo Zvezde je Pavićeviću pre meča uručilo poklon, pošto je svojevremeno bio trener beogradskog kluba, a on je rekao da ga je to "duboko dotaklo".

"Pošle su mi suze, to me je vratilo 20 godina... u duboku prošlost. Hvala im mnogo na tome i publici na lepom dočeku", rekao je trener Mornara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve