Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.03.2018.

21:50

Alimpijević: Hvala na podršci, teško je u ova pasja vremena...

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Cibone i reakcijom igrača na nedavni ubedljiv poraz u Evroligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Alimpijević: Hvala na podršci, teško je u ova pasja vremena...
Starsportphoto

"Pre svega želim da zahvalim ljudima koji su došli u dvoranu večeras. Lepo je videti da imamo podršku bez obzira što je radni dan. U ovakvim momentima nam mnogo znači podrška. U ova pasja vremena, mnogo je teško stati na ovu stranu i kada se laž ponavlja po stotinu puta ne bi li postala istina", rekao je Alimpijević, preneo je sajt Zvezde.

Zvezda je u Beogradu pobedila Cibonu sa 107:69 u poslednjem 22. kolu ligaškog dela takmičenja u ABA ligi, tri dana posle ubedljivog poraza od Barselone u Evroligi.

"Probaćemo da energijom i pristupom zadobijemo poverenje navijača jer u nedelju počinje plej-of ABA lige koji je za nas najvažniji u sezoni. Utakmica je u nekim segmentima bila dobra, svidela mi se reakcija koju tim pokazuje u ovakvim situacijama", naveo je Alimpijević.

Zvezdu je predvodio Dilan Enis sa 21 poenom, a pogodio je svih sedam "trojki".

"Sjajna utakmica za nas, igrali smo veoma dobru utakmicu i odlično reagovali na poraz od Barselone. Sve počinje sa dobrom odbranom i ako se lopta dobro kreće u napadu uvek će neko pogadjati kao što sam ja večeras", rekao je Enis.

Trener Cibone Ante Nazor naveo je da je Zvezda zasluženo prva na tabeli.

"Čestitke Zvezdi, zasluženo su prvi na tabeli. Želim im sreću u narednom delu takmičenja. Trebalo je da imamo odgovor na njihovu agresivnu igru. Ovo je realna slika, iako smo mogli mnogo bolje", rekao je Nazor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve