Nova vest
Košarka

Petak, 02.03.2018.

21:41

Plaza: Neću sad da plačem jer nemam Nedovića

Trener Unikahe Đoan Plaza rekao je da ne želi da "plače" zbog toga što protiv Crvene zvezde nije mogao da računa na povredjenog Nemanju Nedovića.

Izvor: B92

Autor:B92

Plaza: Neću sad da plačem jer nemam Nedovića
Foto: StarSport

"Mogu da počnem izlaganje tako što ću da plačem zbog neigranja Nedovića ili nekog drugog igrača, ali ja nisam jedan od onih koji plaču i žale se. Nije tu, povređen je, a mi moramo da igramo sa ili bez njega. On je naš ključni igrač ove sezone. Da me niste pitali ne bih ga ni pomenuo", rekao je Plaza.

Malaga je u Beogradu izgubila od Crvene zvezde sa 80:76 u 24. kolu Evrolige posle čega obe ekipe imaju skor 10/14.

"Ponosan sam na moje igrače jer nisu odustajali. Najgora stvar je mnogo grešaka, posebno u prvom poluvremenu, i to je glavni razlog poraza. Zvezda pravi dobar pritisak i dobro je igrala u odbrani, a mi smo još i loše šutirali za tri poena", rekao je trener španskog kluba.

On je dodao da je njegov klub srećan zbog činjenice da se bori za plasman medju osam najboljih u Evroligi, iako za to ima male šanse.

"Malaga ima mnogo iskustva u Evroligi, prošle je nismo igrali već smo ušli kroz Evrokup. Znamo koliko je teško igrati Evroligu, mi to najbolje znamo. Ima još šest utakmica, moramo da pobedimo bar četiri ako hoćemo u plej-of, ali smo srećni što smo i u poziciji da se borimo za to", zaključio je Plaza.

Malaga će sledeću evroligašku utakmicu igrati protiv CSKA u Moskvi, dok će Zvezda gostovati Barseloni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve