Nova vest
Košarka

Petak, 02.03.2018.

17:59

Milojević: Zadar u teškom trenutku, moramo da zbijemo redove

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa mora da "zbije redove" i pokuša da nametne ritam u predstojećem meču protiv Zadra u ABA ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Zadar u teškom trenutku, moramo da zbijemo redove
Foto: StarSport

Trener Mege za taj meč zbog povreda neće moći da računa na Kostju Mušidija, Stefana Fundića, Mihaila Jovičića, a sada im se nažalost priključio i Ognjen Jaramaz.

On je treningu doživeo prelom četvrte metakarpalne kosti desne šake, uspešno je operisan, ali ga očekuje pauza od oko dva meseca.

"Meč protiv Zadra, naš pretposlednji ove sezone u ABA ligi, dočekujemo u nezavidnom trenutku. Imali smo nekoliko pehova sa povredama u poslednje vreme da bi potom Jaramaz na treningu slomio šaku. U pauzi zbog kvalifikacija za Svetski kup nismo bili kompletni jer smo imali četiri reprezentativca, ali ćemo svakako dati sve od sebe da sa pobedama završimo ABA ligu", rekao je Milojević.

Mega se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 7/13 dok je Zadar sedmi sa dve pobede više.

"Zadar nas je pobedio u prvom delu ABA lige u Mitrovici, pa imamo i dodatni motiv. Moraćemo da zbijemo redove u kom god sastavu da izađemo protiv Zadra. Ukoliko uz agresivnu odbranu uspemo da nametnemo naš ritam igre, verujem da imamo šansu za pozitivan ishod na kraju meča", rekao je Milojević.

Krilo Mege Vlatko Čančar rekao je da su igrači željni utakmice posle pauze i reprezentativnih obaveza.

"Očekuje nas težak meč protiv kvalitetne ekipe Zadra. Na sve to, do kraja ABA lige ćemo nažalost igrati i bez povredjenog Jaramaza. Moraćemo da se koncentrišemo tokom celog toka meča, ne smemo da dozvolimo velike padove u igri. Svi smo željni utakmice posle ove pauze i reprezentativnih obaveza. Moramo da odigramo jako agresivno u odbrani i verujem da bi to na kraju moglo da bude ključno na ovom meču", rekao je Čančar.

Utakmica 21. kola ABA lige između Zadra i Mege igra se u ponedeljak od 21h u dvorani "Krešimir Ćosić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve