Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 26.02.2018.

14:29

Alimpijević: Da čoveku sa tri Evrolige razvalimo stopala?

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, rekao je da je Pero Antić zbog problema sa povredom, a ne drugih razloga, bio van terena.

Izvor: B92

Autor:B92

Alimpijević: Da čoveku sa tri Evrolige razvalimo stopala?
Starsportphoto

Alimpijević je na vanrednoj konferenciji za medije koju je održao predsednik kluba Nebojša Čović, a kojoj su prisustvovali još Antić i Branko Lazić, demantovao fizički sukob sa kapitenom ekipe.

Povod konferencije bilo je pisanje jednog tabloida o tuči Alimpijevića i Lazića.

"Mislim da smo Lazić i ja dovoljno moralni da, kada bi se ovako nešto desilo, jedan više ne bi bio u klubu", rekao je Alimpijević.

Trener ‘crveno-belih’ kritikovan je i da nema dobar odnos sa Perom Antićem, jednim od najiskusnijih u ekipi.

"Ne mogu da ukrotim Pera? Pa šta je trebalo da uradim, da polomim čoveku stopala?", kazao je, a onda nastavio:

"On je već dao mnogo više nego što smo pričali u telefonskom razgovoru. Čovek sa velikom karijerom i osvojene tri Evrolige… Mi sada takvom čoveku treba da razvalimo stopalo? Nema pada mi na pamet".

Alimpijević je ponovio da je krivica za poraz u finalu Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća samo njegova.

"Čestitao sam našem velikom rivalu pobedu u finalu Kupa, ne tražeći bilo kakav alibi, sem u nama. Mi ćemo se probuditi sada".

Sam Antić je potrvrdio reči trenera.

"Imamo poverenja u Duleta (Alimpijevića). On je trener i radimo šta nam kaže, bez obzira na razlike. Što se tiče onog video klipa, izvinio sam se klupu", dodao je Antić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve