Nova vest
Košarka

Sreda, 21.02.2018.

14:21

"Pehar šampiona Srbije neće ostati u vlasništvu bilo kog kluba"

Košarkaški savez Srbije saopštio je da pehar namenjen šampionu Srbije neće ostatiti u vlasništvu bilo kog kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Starsportphoto

Kuća košarke reagovala je na skrnavljenje trofeja Kupa Radivoja Koraća, ogradivši se od bilo kog učešća u tom vandalskom potezu.

Takođe, iz KSS su reagovali i na saopštenje Crvene zvezde koja je u utorak javnosti rekla da će prelazni pehar KLS zadržati u prostorijama bez obzira na pobednika istog.

"Košarkaški savez Srbije ne smatra svojim porazom to što je ove godine trofej osvojio Partizan, kao što je prethodnih godina trofej bio u rukama Crvene zvezde, Mega Leksa, FMP...

Prelazni pehar namenjen šampionu Srbije neće ostati u vlasništvu bilo kog kluba i biće uručen klubu koji ga zasluži i osvoji na terenu...
", saopštio je KSS.

Podsećamo, u utorak je grupa nepoznatih lica kuhinjskim nožem skinula pločice sa imenom Crvene zvezde sa pehara Kupa Radivoja Koraća.

Zvezda je odmah osudila takav potez vandala i saopštila javnosti da će zbog toga zadržati pehar pobednika KLS bez obzira na ishod finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve