Nova vest
Košarka

Sreda, 21.02.2018.

08:07

Aranitović o skrnavljenju "Žućkove levice": Pogrešna adresa...

Košarkaša Partizana Aleksandar Aranitović na zvaničnom Tviter profilu napisao je da ne zna što ga neko povezuje sa nečim što nije košarka.

Izvor: B92

Autor:B92

Aranitović o skrnavljenju
Starsportphoto

U utorak se pojavio snimak kako nepoznata lica kuhinjskim nožem skidaju pločice sa imenom Crvene zvede sa Kupa Radivoja Koraća.

’Crveno-beli’ su od 2013. do 2015. osvajali ovaj pehar i neko je posle pobede Partizana od pre dva dana želeo da ime najvećeg rivala skine sa pehara.

Navijači su na društvenim mrežama počeli da nagađaju ko bi to mogao da bude, a jedan od "osumnjičenih" bio je i Sani Aranitović koji je odmah demantovao da je imao veze sa nečim što nije košarka.

"Ne znam kome i zašto pada na pamet da imam veze sa nečime što nije košarka. Pogrešna adresa...", napisao je Aranitović na Tviteru.

Partizan je u Nišu trijumfovao rezultatom 81:75 i tako došao do 14. trofeja u ovom takmičenju, ali je, kako se sada čini, nekome smetalo što je Zvezda takođe imala uspeha u Kupu, pa je napravio neshvatljiv i ružan potez.

Povodom ovoga oglasio se i Košarkaški klub Crvena zvezda koji je oštro osudio ovakav čin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve