Nova vest
Košarka

Utorak, 20.02.2018.

21:30

Posle snimka, Zvezda ne vraća prelazni pehar KLS

Iz KK Crvena zvezda poručuju čelnicima KSS da će prelazni pehar osvajaču Superlige Srbije zadržati u svojim prostorijama bez obzira na ishod šampionata.

Izvor: B92

Autor:B92

Posle snimka, Zvezda ne vraća prelazni pehar KLS
Starsport

U toku dana pojavio se snimak skrnavljena "žućkove levice", a klub s Malog Kalemgdana reagovao je saopštenjem u kom se navodi da su crveno-beli šokirani video snimkom na kome se vidi da NN lica skrnave trofej kupa Radivoja Koraća.

Takođe, zahtevaju od čelnika Saveza i KK Partizan hitan odgovor ko je akter ovog skandala.

"Zato pre odgovora koje nestrpljivo čekamo zajedno sa kompletnom srpskom javnosti, istovremeno obaveštavamo čelnike Košarkaškog Saveza Srbije da ćemo prelazni pehar namenjen osvajaču Košarkaške Superlige Srbije zadržati u prostorijama KK Crvena zvezda mts bez obzira na ishod šampionata u junu mesecu, kako ga takođe neko ne bi oskrnavio,samo zato što se, gle čuda, u ovoj zemlji još neko „drznuo" da osvoja trofeje? Zadržaćemo ga, jer je to istorija srpske košarke koju su pisali i KK Crvena zvezda mts i taj isti KK Partizan, Borac, OKK Beograd, Radnički sa Crvenog Krsta, FMP, Mega, Metalac, pa nekadašnji učesnici finala i međunarodnih takmičenja Hemofarm, Radnički iz Kragujevca, Vojvodina, Mašinac, Sloga, Tamiš, i mnogi drugi. I u dobrom ili u nešto lošijem stanju, sa ili bez rezultata, svi oni i hiljade drugih klubova su ISTORIJA SRPSKE KOŠARKE! Koju neko neće izbrisati i menjati skidanjem pločica sa trofeja koji pripada na prvom mestu srpskoj košarci", stoji u saopštenju crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve