Nova vest
Košarka

Utorak, 20.02.2018.

19:56

Oskrnavljena "Žućkova levica" posle finala Kupa (VIDEO)

Posle uzbudljivog završnog turnira Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća pojavio se snimak skrnavljenja "Žućkove levice".

Izvor: B92

Autor:B92

Oskrnavljena
Foto: Screenshot

Autentičnost snimka još nije potvrđena, niti ko je zadužen za ovaj skandalozan čin, ali se na njemu vide ruke koje kuhinjskim nožem skidaju pločice sa imenom Crvene zvezde.

’Crveno-beli’ su od 2013. do 2015. osvajali ovaj pehar i neko je navodno posle pobede Partizana od pre dva dana želeo da ime najvećeg rivala skine sa pehara.

Partizan je u Nišu trijumfovao rezultatom 81:75 i tako došao do 14. trofeja u ovom takmičenju, ali je, kako se sada čini, nekome smetalo što je Zvezda takođe imala uspeha u Kupu, pa je napravio neshvatljiv i ružan potez.

U toku snimka čuje se i pitanje "Hoćemo li da skidamo i Megu? ", a kada je druga nepoznata osoba rekla da ne treba, od te namere se odustalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

477 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d