Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.02.2018.

18:25

Vujošević: Ne mrzim Čovića, Bogdanović je trebalo da ostane

Duško Vujošević, proslavljeni srpski trener, govorio je za Balkan Info u emisiji "Intervju" gde se dotakao mnogih tema.

Izvor: Balkan Info A.P.

Autor:Balkan Info A.P.

Vujošević: Ne mrzim Čovića, Bogdanović je trebalo da ostane
Starsportphoto

Nekadašnji trener Partizana sklonjen je iz kluba, a na pitanje kakav odnos ima sa predsednik KK Crvena zvezda rekao je sledeće:

"Nemam kontakt s njim i nemam mržnju protiv njega. On je opasan protivnik, žilav je... kako ga baciš on se dočeka na četiri noge, kao mačka. Veoma je radan, zna, ali prealav je i preagresivan", rekao je Vujošević u "Intervjuu".

Vujošević se dotakao i situacije u Partizanu, posle njegovog prvog odlaska i onda povratka u klub.

"Kada sam otišao iz Partizana postojao je samo taj dug prema Marfin banci, kada sam ponovo došao, dugovi su se samo gomilali. Od prodaje Bogdanovića, protiv koje sam ja bio protiv, pošto sam smatrao da treba da bude još godinu dana", kazao je Vujošević, a potom i dodao:

"Da prvo treba na terenu da vrati ono što je dužan klubu. Ništa on u karijeri ne bi izgubio da je otišao godinu dana kasnije. Da je ostao sa dobrom glavom bi napredovao i to bi mu se isto isplatilo. Klub bi se vratio sa njim u Evroligu i on bi ostavio klub na nivou takmičenja gde ga je zatekao, i njemu je neko isto ostavio EL".

Nekadašnji trener Partizana dotakao sa i njegovih naslednika.

"Zašto su mene smenili? Nisu zbog rezultata, već da bi došli sponzori. Doveli su Petra Božića koji nije održao u životu jedan trening, ko je garantovao za njege? Todorić je na upravnom odboru".

Božića su poredili su ga sa Željkom Obradovićem, a Vujošević ističe da je on posebna priča i da ne može da se poredi. Takođe, posebna je priča i dolazak Miroslava Nikolića.

"To dovođenje Miroslava Nikolića gde lobira Obradović, ali najviše Kićanović, Zečević... A i šef je za to, vrhovni šef. Oni su znali Mutine kvalitete i mane", kazao je Duško.

Vujošević je, između ostalog, istakao primer FK Crvena zvezda kojoj je anuliran dug od pet miliona kada su uplatili milion. Partizan je to isto hteo u jedno vreme, ali je odbijen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

144 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve