Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.02.2018.

08:57

"Počinje nova era Partizana!"

Košarkaš Partizana Aleksandar Aranitović rekao je da je osvajanje Kupa Radivoja Koraća "početak nove ere" tog kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Starsportphoto

"Naporno smo radili cele sezone. Ovo je jedan novi početak, početak nove ere Partizana i u budućnosti ćemo još više trofeja da osvojimo. Svi su favorizovali Zvezdu, ali mi smo Partizan. Samo ime Partizana nosi to da moram oda idemo na trofej", rekao je Aranitović za televiziju Arena.

Partizan je osvojio Kup Radivoja Koraća posle pobede u finalu nad "večitim" rivalom Crvenom zvezdom rezultatom 81:75.

Aranitović je do ove sezone bio igrač Crvene zvezde, a naveo je da nije imao poseban motiv.

"Bio sam u Zvezdi, ali nisam imao poseban motiv. Ovo je jedan veliki uspeh za mene, što sam se vratio posle dve teške povrede", kazao je Aranitović.

Vanja Marinković je rekao da su svi u klubu zaslužni za trofej.

"Znamo u kakvom je stanju klub. Smogli smo snage, svako je dao svoj doprinos i svi smo zaslužni za ovaj trofej. Ovo ima veliki značaj za nas, nastavićemo da se borimo", rekao je Marinković.

On je istakao da je njegova ekipa pokazala karakter.

"Imali smo ih i u ABA ligi. Nismo to iskoristili. Znamo kako igraju. Odlično smo počeli, sa 20 poena prednosti. Posle smo to ispustili, ali je bitno da nismo pali. Tu se vidi karakter ekipe", kazao je Marinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

166 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d