Nova vest
Košarka

Nedelja, 18.02.2018.

23:37

Veličković: Pobeda za one koji nas gaze sa svih strana

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da su saigrači prevazišli njegova očekivanja iz svlačionice, a pobedu je posvetio svima koji nisu verovali u ekipu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Veličković: Pobeda za one koji nas gaze sa svih strana
StarSport

Veličković dodaje da je Partizan u finalu protiv Zvezde napravio mali korak da se vrati na ono što je bio dugo vremena.

Partizan je u finalu Kupa Radivoja Koraća pobedio Crvenu zvezdu sa 81:75 i osvojio prvi trofej od 2014. godine, a ukupno 15. kup u istoriji.

"Meni je ovo prvi trofej kao kapitenu. Ponavljam, nisam ostao ovde zbog novca ili tako nečega, ostao sam da se Partizan vrati gde mu je mesto i ovo je neki mali korak. Teško je, odigraš, jedni imaju dan pauze, mi odigramo poslednji pa završiš u 11, zaspiš u tri, četiri. Pokazali su momci neverovatan karakter. Ja jesam držao govor u svlačionici, ali oni su prevazišli i to. Pobeda za moje saigrače i sve koji nas gaze sa svih strana kako bi se reklo. Ne veruju u ovo, u ono. I Čanetu je ovo prvi trofej kao treneru, samo neka nastavi", rekao je Novica Veličković.

Zahvalio se i publici, a što se utakmice tiče istakao da je Zvezda evroligaški tim, pa ne čudi što je uspela da se vrati iako je Partizan imao i 20+ poena prednosti.

"Moraš da imaš neke prazne minute, oni su iskoristili, drago mi je da nismo pali, jako dobro smo čitali sve situacije, kako god da su probali da brane mi smo našli rešenje i imali dobre šuteve. Imali smo nekad problem da lopta ne ide u napadu, tražili smo poen više ali danas je to izgledalo perfektno i zato sam ponosan na sve njih. Igraš, dođeš na probu, ostaneš u Partizanu i svi te gaze na društvenim mrežama i gde god. Treba pokazati karakter i mi smo to uradili danas u finalnoj utakmici", rekao je Veličković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve