Nova vest
Košarka

Utorak, 13.02.2018.

08:43

"I da smo kompletni – Zvezda je bolja od nas"

Trener Zadra Aramis Naglić rekao je da njegova ekipa nije imala snage da odgovori Crvenoj zvezdi.

Izvor:

Autor:

StarSport

"Došli smo bez (Šime) Špralje i (Marka) Kraljevića, koji su nam jako bitni. Svaki igrač nam je bitan u rotaciji, a posebno protiv Zvezde koja je i s njima jača od nas. Potrošili smo se, držali smo se koliko smo mogli i ovo je normalan sled. Žao mi je što smo se raspali na kraju, ali zaista nismo mogli da pariramo sa snagom i rotacijom", rekao je Naglić.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi i želim im mnogo sreće u završnici sezone, kako u ABA ligi, tako i u Evroligi", dodao je on.

Zadar je u ponedeljak u Beogradu izgubio sa 67:97 u 20. kolu Evrolige.

Hrvatski tim je do nedavno bio u konkurenciji za plasman u plej-of, ali je vezao par poraza i ispao iz konkurencije.

"Nama je plan na početku sezone bio da izborimo opstanak, pre svega zbog budžeta i ekipe... Jedan deo smo igrali na visokom nivou i zato smo bili u situaciji da se plasiramo u plej-of, ali posle poraza od Moranara kući udaljili smo se od toga. Mornar je zaista igrao odličnu košarku. Ovo je naša realnost", rekao je Naglić.

On je dodao da njegovu ekipu očekuje borba za trofej u Kupu Hrvatske, ali i borba u prvenstvu.

"'Guramo', imamo domaći kup i domaće prvenstvo. Želja nam je da se dočepamo oba finala. Bićemo kompletni za kup i probaćemo da napravimo nešto više", rekao je Naglić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve