Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.02.2018.

21:56

Duško Vujošević blokirao Partizan

Proslavljeni košarkaški trener Duško Vujošević blokirao je Partizan zbog neizmirenih dugovanja koje ovaj beogradski klub ima prema njemu.

Izvor: B92

Autor:B92

Duško Vujošević blokirao Partizan
StarSport

Radi se o zabrani registrovanja novih igrača od strane Košarkaškog arbitražnog suda (BAT).

Kako prenose "Novosti" na adresu Partizana stigla je ova suspenzija, a sve zbog 113.000 evra koje crno-beli duguju nekadašnjem treneru.

Partizanu je do skoro bio blokiran račun zbog dugovanja prema Ekspo banci, ali je uprava kluba uspela da ga sanira i račin je odblokiran.

Ipak, nova muka stiže crno-belu populaciju pošto je na red stigao Vujoševićev dug. Bivši šef struke ovog kluba dobio je u decembru spor na sudu i bilo je samo pitanje vremena kada će na adresu kluba stići zabrana.

Vujošević je tada dao rok od sedam dana da ga Partizan isplati, ali kako im je bio račun u blokadi crno-beli to nisu mogli da urade. Sada je račun kluba odblokiran i videćemo kako će se dalje odvijati sitaucija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

448 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d