Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.02.2018.

11:18

Branko Lazić – legenda Zvezde

Branko Lazić ući će u ponedeljak u istoriju KK Crvena zvezda, postaće igrač sa najviše nastupa u dresu kluba sa Malog Kalemegdana.

Izvor: AK

Autor: AK

Branko Lazić – legenda Zvezde
Foto: StarSport

On će u ponedeljak na utakmici protiv Zadra, u 20. kolu ABA lige, 430. put obući crveno-beli dres i nadmašiti rekord Slobodana Nikolića.

Lazić je od 2011. godine deo Zvezde, u kojoj je pre svega radom i upornošću postao jedan od stubova tima, kapiten, miljenik navijača, a usput i reprezentativac Srbije

On nije igrač koji će da podigne na noge arenu zakucavanjem, driblingom, ili nekim "šmekerskim" potezom, nije igrač koji beleži dabl-dablove, ali će se bez razmišljanja baciti u reklame i preko ograde da bi spasao loptu čak i u prvom minutu utakmice.

"Kad vidim Lazu (Branka Lazića) kako igra, koliko se baca, a znam da dečka boli celo telo...Mene to dodatno motiviše, kao i ostale momke iz tima. Kakav bih ja bio čovek kada ne bih cenio taj trud? Bilo bi me sramota", najbolje je opisao Lazića njegov prethodnih sa kapitenskom trakom Zvezde Marko Simonović.

Zvezdin "diksretni heroj" u ponedeljak ulazi u istoriju. Zvezda igra od 18 časova u Pioniru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

193 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve