Nova vest
Košarka

Nedelja, 11.02.2018.

09:50

Čanak: Ne možemo aut da izvedemo...

Nenad Čanak, trener košarkaša Partizana, bio je izuzetno razočaran porazom od Olimpije u 20. kolu ABA lige.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Čanak: Ne možemo aut da izvedemo...
Starsportphoto

Košarkaši Partizana izgubili su od Olimpije 89:87 posle produžetka u Ljubljani i dva kola pre kraja ostali bez šanse da se izbore za plej-of ABA lige.

Tim Nenada Čanka je kontrolisao meč u Tvoliju 35 minuta, u nekoliko navrata imao dvocifrenu prednost, ali su crno-beli svaki put dozvoljavali Olimpiji da se u roku od samo nekoliko napada vrati u egal.

"Čestitke Olimpiji na pobedi. Utakmica koja nam se nudila i koju smo samo zbog naših gluposti uspeli da izgubimo. Na nekih 5 minuta do kraja i 10 razlike ekipa u ovakvoj utakmici i ovakvom intenzitetu utakmice ne sme da izgubi. Događaju se početničke greške, da ne možemo da izvedemo loptu iz auta, odmah zatim primamo trojku. U produžetku opet otvorena situacija za nas i opet neka loša rešenja u napadu koja su rezultirala porazom", istakao je Čanak.

Aleksandar Aranitović istakao je da tim nije smeo sebi da dozvoli ovakve greške.

"Znali smo kakva nas utakmica očekuje, napravili smo neke greške koje sebi nismo smeli da dopustimo, ispustili smo nekih 8-9 poena razlike. Olimpija je to iskoristila, oni su iskusan tim i na kraju su pobedili", naveo je Aranitović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

139 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve