Nova vest
Košarka

Utorak, 06.02.2018.

16:56

"Partizanovi novinari, opustite se, stvar je završena"

Mihailo Pavićević, trener Mornara, otklonio je sumnju oko toga ko će završiti na četvrtom mestu u ABA ligi rekavši da je stvar završena.

Izvor: B92

Autor:B92

Starsportphoto

Mornar je došao do veoma važnog trijumfa u Laktašima protiv Igokee i da bi se plasirao u plej-of regionalnog takmičenja potrebna im je još jedna pobeda.

"Stvarno me zasmejavaju kombinatorike i razna pisanja novinara koji prate Partizan. Ja im poručujem da se opuste, stvar je završena. Bave se time koliko će Mornar imati poraza, a zaboravljaju da smo, uz Zvezdu, jedina ekipa koja u drugom delu ima samo jedan poraz. Mi smo gledali svoj put", rekao je Pavićević za štampano izdanju lista "Dnevne novine".

Do kraja ligaškog dela ABA lige ostalo je još samo tri kola, a Mornaru je potrebna jedna pobeda ili jedan poraz Partizana. Odnosno, da bi Partizan na kraju završio na četvrtom mestu potrebno je da pobede sve utakmice, a da tim iz Bara sve izgubi.

"Maksimalni fokus bio je na Igokei, uopšte nismo mislili na meč protiv Cmokija. Igračima sam rekao da je ovo prva meč lopta, ali da razloga za pritisak nema i da ako izgube sve do kraja da ponosan na ono što su uradili ove sezone", kazao je Pavićević.

Mornar do kraja ABA lige dočekuje Cedevitu i MZT, dok gostuje Ciboni. Sa druge strane, Partizan dočekuje Budućnost, a gostuje Olimpiji i Cedeviti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

157 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve