Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 05.02.2018.

08:16

Feldin: Nastavak pobedničkog niza i u Železniku

Košarkaš Crvene zvezde Džejms Feldin rekao je da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv FMP pokušati da nastavi niz pobeda u regionalnom takmičenju.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Feldin: Nastavak pobedničkog niza i u Železniku
Starsportphoto

"Moramo od starta da uđemo čvrsto u utakmicu, jer igramo protiv ekipe koja ima mnogo mladih i vrlo talentovanih igrača. Moramo da se vratimo našoj igri, posle poraza u Vitoriji. Želimo da nastavimo pobednički niz u ABA ligi koja je naš primarni cilj, jer smo sada u situaciji da steknemo prednost domaćeg terena. Pravi put za to je da brinemo samo o nama i našoj igri, a ne o drugima", rekao je Feldin za klupski sajt.

Feldin je propustio nekoliko utakmica zbog povrede, ali će u ponedeljak od 18 časova igrati u Železniku protiv FMP. Taj duel će zbog povrede propustiti Pero Antić.

Trener Zvezde Dušan Alimpijević rekao je da FMP ima dobru sezonu u regionalnom takmičenju i da posle nekoliko velikih pobeda i dalje može da se nada plasmanu u plej-of.

"U ovaj meč ulaze posle vrednog trijumfa nad Cibonom u Zagrebu. Mladi su, talentovani, a na parketu ih predvodi iskusni Filip Čović, koji je u našem prvom meču, ali i u celoj sezoni pokazao koliko znači timu. U naš tim se vraća Feldin i znači nam što smo sve kompletniji, da možemo da se uigravamo za sve što sledi", naveo je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve