Nova vest
Košarka

Nedelja, 04.02.2018.

22:17

Milojević: Igrači su bili impresionirani atmosferom

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da je njegova ekipa "bila u grču usled dobre atmosfere" u Pioniru i da je to uzrok poraza od Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Igrači su bili impresionirani atmosferom
Starsportphoto

"Nismo uspeli da sprovedemo stvari koje smo dogovorili. Imao sam dosta igrača u ekipu koji nikada nisu igrali u ovakvoj atmosferi, koja je zaista bila sjajna. Bili su impresionirani time i nisu pružili svoju najbolju igru. Pravi pokazatelj je loš procenat slobodnih bacanja, četiri pogodjena iz 15 pokušaja u prvom poluvremenu, a na kraju 11 od 25, što je zaista 'kriminalno'. Ništa drugo nije razlog, osim tog grča", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Mega je izgubila u Beogradu od Partizana sa 73:89 u 19. kolu ABA lige.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Bili su od početka do kraja bolji, kontrolisali su meč od početka do kraja. Mi smo u finišu uspeli da msnjimo zaostatak na 10 poena i možda je postajala šansa da se vratimo, ali smo ponovo dopustili da se odlepe. Moramo da zaboravimo ovaj meč i da se spremimo za sledeće mečeve i Kup, gde moramo biti bolji nego večeras", kazao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve