Radonjić i Vujošević tandem u Olimpiji?!

Najuspešniji treneri u istoriji Crvene zvezde i Partizana mogli bi postati tandem u stručnom štabu ljubljanske Olimpije sledeće sezone.

AKIzvor: B92, Dnevnik Slovenija
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Kako prenosi lokalni "Dnevnik", novi trener Olimpije mogao bi da postane Dejan Radonjić, a saradnik bi mu bio doskorašnji veliki rival Duško Vujošević!

Radonjić je bez posla od prošle sezone kada je posle dosta bure napustio Crvenu zvezdu, nakon nekoliko trofejnih sezona i odličnih rezultata u Evroligi.

S druge strane, Vujošević je trenutno selektor Bosne i Hercegovine, a poslednji klupski angažman je imao u francuskom Limožu. Svojevremeno je vodio Partizan do Fajnal-fora Evrolige.

Slovenački mediji spekulišu da bi njegova uloga u Ljubljani bila konsultantska, s obzirom da zbog zdravstvenih problema ne može da se potpuno posveti trenerskom poslu, a u Sloveniji bi imao bolje medicinske uslove nego u Srbiji.

Ovo ne bi bio prvi slučaj da Vujošević i Radonjić sarađuju. Dejo je bio asistent Duletu kada je on postao selektor Crne Gore, a potom ga je na preporuku Vujoševića i nasledio na istoj funkciji.

Olimpija je trenutno na deobi osme pozicije u ABA ligi, tim iz Stožica ima skor 7-12.

Košarka