Nova vest
Košarka

Sreda, 17.01.2018.

19:00

Spahija o -30: Odmarao sam igrače zbog Zvezde

Trener Makabija iz Tel Aviva Neven Spahija istakao je da njegov tim za pobedu protiv Crvene zvezde mora da odigra znatno bolje nego protiv od Olimpijakosa.

Izvor: B92

Autor:B92

Spahija o -30: Odmarao sam igrače zbog Zvezde
Foto: EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU

Grčki tim deklasirao je "Ponos Izraela" 94:64 u utorak uveče, u 18. kolu Evrlige.

"Sve što smo pokušali u Atini nismo uspeli, bili smo "mekani" i odigrali najslošiji meč ove sezone. Shvatili smo u toku meča da nemamo šansu i pružio sam priliku igračima sa klupe da igraju više kako bismo bili odmorniji za Crvenu zvezdu. Verujem da ćemo biti bolji", rekao je Spahija.

Centar Aleks Tajus želi što pre da zaboravi duel u dvorani "Mira i prijateljstva" i okrene se susretu sa Crvenom zvezdom.

"Brzo zaboravljamo Olimpijakos i okrećemo se novoj važnoj utakmici sutra. Moramo da učimo iz grešaka i nastavimo dalje", kazao je skočni Amerikanac.

Njegov sunardonik Dešon Tomas očekuje pobedu Makabija nad crveno-belima.

"Olimpijakos je dobar tim, pokušali smo da pariramo, ali nismo uspeli. Sada imamo drugu priliku, čekamo Crvenu zvezdu i moramo pozitivno da razmišljamo kako bismo upisali trijumf", zaključio je Tomas.

Utakmica 19. kola Evrolige između Makabija i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20:05 u Tel Avivu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve