Nova vest
Košarka

Nedelja, 14.01.2018.

13:38

Zdovc: Nema izgovora, dolazimo da pobedimo Zvezdu

Trener Cedevite Jure Zdovc kaže da njegova ekipa mora da odigra jako i da bude strpljiva ako želi da pobedi Crvenu zvezdu u predstojećem meču ABA lige.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Zdovc: Nema izgovora, dolazimo da pobedimo Zvezdu
StarSport

"Mislim da nam je to peta utakmica u osam dana, ako se ne varam, ali to nije izgovor. Imali smo sad dan više odmora od Zvezde, koja je igrala juče. Uspeli smo da odmorimo par igrača protiv Šibenika, tako da izgovora nema. To je derbi, što samo po sebi kaže sve", rekao je Zdovc, objavljeno je na sajtu regionalnog takmičenja.

Košarkaši Cedevite gostuju Zvezdi u derbi meču 16. kola ABA lige. Posle 15 odigranih kola oba tima imaju skor od 12 pobeda i tri poraza.

"Moramo odigrati jako, nametnuti se fizički, biti strpljivi, koncentrisani i da bi dobio Zvezdu sigurno moraš biti i u dobrom šuterskom danu. Uradićemo sve da tu utakmicu dobijemo", rekao je trener zagrebačkog tima.

Cedeviti, kako je rekao Zdovc, mnogo nedostaju Filip Krušlin i Ivan Ramljak.

"Tako da se tu poznaje razlika, ali šta je tu je. Mi i dalje imamo dovoljno širok izbor igrača, pa će oni koji su tu morati dati nešto više i mislim da to ne bi trebao biti problem protiv jedne Zvezde u Beogradu", rekao je Zdovc.

Košarkaš Roko Leni Ukić podseća na veliki rezultatski značaj utakmice koja se igra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

ABA liga, 16. kolo:

Mega – Budućnost 83:94
Mornar – Olimpija 101:81

Nedelja:

15:00 Cibona – MZT
17:00 Igokea – Partizan
19:00 Zvezda – Cedevita

Ponedeljak:
21:00 Zadar – FMP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve