Nova vest
Košarka

Petak, 12.01.2018.

15:43

Miloje na Džikića: Da vidimo gde smo

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da će utakmica protiv Budućnosti biti prava prilika za njegovu ekipu da vidi gde se nalazi u odnosu na najjače.

Izvor: B92

Autor:B92

Miloje na Džikića: Da vidimo gde smo

Mega u subotu dečekuje Budućnost u utakmici 16. kola regionalnog takmičenja.

Posle 15 odigranih kola, Mega se nalazi na 10. mestu sa pet pobeda, dok je Budućnost prva sa skorom 13-2.

"U subotu nas očekuje meč protiv prvoplasirane Budućnosti koja igra sjajno ove sezone, pogotovo u poslednje vreme. U pitanju je veoma kvalitetna ekipa, spoj mladih i iskusnih igrača koju sa klupe odlično vodi Aleksandar Džikić. Ovakve utakmice su najlakše za igranje i ovo će biti prilika da vidimo gde se nalazimo u odnosu na najjače ekipe u ligi", rekao je Milojević.

Trener Milojević zbog povreda za taj meč neće moći da računa na Petra Aranitovića, Nikolu Miškovića i Ognjena Čarapića. Kapiten Mege Nikola Rebić je naveo da ekipa u pozitivnoj atmosferi dočekuje meč protiv Budućnosti.

"Dolazi nam Budućnost koja je lider ABA lige. U pitanju je izuzetno kvalitetan tim koji je popunjen na svim pozicijama. Sigurno je da će biti motivisani da nas pobede i da do kraja lige zadrže prvo mesto. Mi posle pobede protiv Olimpije u pozitivnoj atmosferi dočekujemo utakmicu protiv Budućnost. Daćemo sve od sebe da nastavimo sa dobrim igrama i ostvarimo što bolji rezultat", rekao je Rebić.

Mega i Budućnost su se do sada sastali 11 puta u ABA ligi uz četiri pobede Mege. Utakmica Mega - Budućnost zakazana je za subotu od 19.00 u hali "Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

ABA liga, 16. kolo:
19:00 Mega – Budućnost
21:00 Mornar – Olimpija

Nedelja:
15:00 Cibona – MZT
17:00 Igokea – Partizan
19:00 Zvezda – Cedevita

Ponedeljak:
21:00 Zadar – FMP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve