2018: Mundijal, Novakov uspon i F4 u Beogradu

Srbija na Mundijalu – rečenica dovoljna da podgreje optimizam ljubitelja sporta pred leto u kome ćemo možda videti i povratak Novaka Đokovića u staru formu.

MLJIzvor: B92
Podeli
Getty images / Getty images / Printscreen Twitter
Getty images / Getty images / Printscreen Twitter

A sve tek neposredno posle fajnal fora Evrolige u Beogradu. Čeka nas uzbudljiva sportska godina.

Ljubitelji sporta svakako sa najvećim nestrpljenjem očekuju jun kada počinje Mundijal u Rusiji. Srbija se posle osam godina plasirala na Svetsko prvenstvo, u međuvremenu je propustila jednu svetsku i dve evropske smotre.

Oko događaja koji jedne fudbalere lansira u zvezde, od drugih pravi tragičare, a od trećih nacionalne ikone se kao i uvek očekuje mnogo.

Koliko je Srbija u stanju da isprati ta očekivanja, ne znaju ni verovatno ni astrolozi, ali bi nam svima kao veliko osveženje došao prolazak grupe sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom, jer je pobeda nad Nemačkom u Južnoj Africi 2010. poslužila posle Australije kao slaba uteha.

Već kroz nekoliko dana počinje Evropsko prvenstvo u rukometu, čeka se povratak Novaka Đokovića, na proleće i F4 Evrolige u Beogradu, ali krenimo redom sa pretresanjem značajnih događaja koji će obeležiti čitavu 2018. u posebnoj TEMI.

Košarka

strana 1 od 2 idi na stranu