Nova vest
Košarka

Sreda, 03.01.2018.

15:32

Čanak: Navijači, pomozite

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je danas da će njegovi košarkaši protiv Zadra pokušati da se vrate na pobednički kolosek.

Izvor: B92

Autor:B92

Čanak: Navijači, pomozite
Foto: StarSport

"Ne nalazimo se u dobrom trenutku, vezali smo četiri poraza, ali nam je ovo prilika da se vratimo na pobednički kolosek i da ostanemo u borbi za četvrto mesto. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i budu uz nas", rekao je Čanak za klupski sajt.

Partizan će u petak dočekati Zadar u 15. kolu ABA lige, u kom će pokušati da ostvari sedmu pobedu u regionalnom takmičenju.

"Zadar se nalazi u odličnoj formi, zabeležio je neke veoma važne pobede u poslednje vreme. Igru bazira na dva sjajna Amerikanca koje ostatak tima odlično prati", rekao je trener Partizana.

Košarkaš crno-belih Mihajlo Andrić rekao je da njegov tim čeka veoma težak zadatak protiv tima koji igra sve bolje.

"Na nama je da pred našim navijačima pokušamo da dodjemo do pobede i tako ostanemo u trci za plasman u plej-of. Od prvog do poslednjeg minuta moramo da igramo znatno bolje nego što je to bio slučaj u poslednje vreme. Da igramo jedan za drugog i za naše navijače", rekao je Andrić.

Utakmica će početi u četvrtak u 17h u hali "Aleksandar Nikolić", a ulaz će biti besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve