Nova vest
Košarka

Utorak, 02.01.2018.

22:36

Alimpijević: Ružan meč, navijači izvinite

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da njegov tim odigrao ružan meč protiv Olimpije i izvinio se navijačim zbog toga.

Izvor: B92

Autor:B92

Alimpijević: Ružan meč, navijači izvinite
StarSport

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Olimpiju sa 80:76, a dvoranu "Aleksandar Nikolić" napunilo je preko šest hiljada navijača.

“Odigrali smo utakmicu sa jednim pristupom koji ne sme da se dogodi ekipi koja pretenduje na osvajanje ABA lige i koja treba da gradi sebe od prve do poslednje sekunde. Ovo je bila jedna ružna utakmica, a za to smo najviše zaslužni mi. Osim tog pristupa, nije bilo ni koncentracije u oba smera. Meni je izuzetno žao što nismo ispoštovali ovu publiku koja je došla u velikom broju i ispunila dvoranu gotovo do poslednjeg mesta. Želim da im se zahvalim, ali i da im se izvinim što su gledali jednu ovakvu utakmicu. Kada svane naredni dan, upisana je nova pobeda, a mi se spremamo za naporan januar koji nas očekuje", kazao je Dušan Alimpijević posle meča.

Nemanja Dangubić bio je jedan od najboljih u redovima aktuelnog šampiona Srbije i regiona.

"Jedna veoma teška utakmica je iza nas. Zadovoljni smo pobedom, ali ne možemo biti previše zadovoljni igrom. U narednom periodu moramo da analiziramo ovaj meč da bismo što bolje dočekali utakmicu sa Žalgirisom. Čestitam Olimpiji na veoma dobroj utakmici", rekao je Dangubić posle pobede nad timom iz Ljubljane.

Zvezdu u petak očekuje utakmica sa Žalgirisom u 16. kolu Evrolige, dok u narednoj rundi regionalnog takmičenja igra protiv Budućnosti u "Morači".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve