Nova vest
Košarka

Utorak, 02.01.2018.

21:40

EK: Ubedljiv poraz Đorđevićevog Bajerna

Ekipa Bajerna iz Minhena doživela je poraz na startu top16 faze Evrokupa, pošto je izgubila od Torina sa 90:76.

Izvor: B92

Autor:B92

EK: Ubedljiv poraz Đorđevićevog Bajerna
Getty images

Izabranici Aleksandra Đorđevića nisu ličili na onu ekipu iz prvog dela takmičenja, pošto su u jednom trenutku treće deonice gubili sa 20 poena.

Torino je od starta meča kontrolisao ritam utakmice i Bajern nije imao rešenja za njihov napad.

Najbolji igrač italijanskog tima ove sezone Diante Geret meč je zarvšio sa 21 poenom, osam asistencija, četiri skoka i šest ukradenih lopti. Pratio ga je Lamar Paterson sa 18 poena i sedam skokova.

Odličan meč odigrao je i veteran Saša Vujačić koji je ostvario učinak od 17 poena, šest skokova, četiri asistencija, tri ukradene lopte i 24 indeksna poena.

U timu Aleksandra Đorđevića od srpskih igrača igrao je samo Milan Mačvan, pošto su Stefan Jović i Vladimir Lučić povređeni. Kapiten reprezentacije Srbije postigao je 14 poena, uz šest skokova.

Najefikasniji bio je Buker sa dabl-dabl učinkom, 17 poena i 11 skokova. Maik Cirbes na terenu je proveo 11 minuta i za to vreme postigao pet poena uz četiri skoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve