Nova vest
Košarka

Petak, 29.12.2017.

13:35

Milojević se nada pobedi protiv Mornara

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je njegova ekipa u usponu forme i da se nada da će pobedom u predstojećoj utakmici protiv Mornara završiti godinu.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević se nada pobedi protiv Mornara

"U subotu nas očekuje važan meč protiv Mornara koji je kvalitetan tim sa nekoliko veoma iskusnih igrača. U dobroj su formi, pobedili su na gostovanju Partizan i MZT i odigrali odličan meč sa Zvezdom. Mi smo u usponu forme, dobro treniramo i igramo bolje. Imali smo neke tesne poraze bez kojih bi naša pozicija na tabeli bila bolja", rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mege igraju u subotu od 17 časova protiv Mornara u Baru, utakmicu 14. kola ABA lige.

"Verujem da će ova ekipa nastaviti da raste i da će pobede doći. Nadam se da će prva u nizu biti upravo ova u Baru da na pravi način zaključimo 2017. godinu", dodao je Milojević.

Milojević neće moći da računa na povredjene Nikolu Miškovića, Ognjena Čarapića, Petra Aranitovića i Predraga Samardžiskog.

Plejmejker Mege Mihailo Jovičić rekao je da se ekipa dobro pripremila za predstojeću utakmicu.

"Očekuje nas izuzetno važna utakmica u Baru. Mornar je veoma kvalitetna ekipa sa odličnim igračima na spoljnim pozicijama i (Urošem) Lukovićem na centru koji ove sezone igra veoma dobro. Dobro smo se pripremili za ovaj meč i verujem da možemo da se nadamo pobedi za kraj godine ako odigramo kao što znamo u odbrani", naveo je on.

Posle 13 kola Mega ima skor od četiri pobede i devet poraza, dok je Mornar ostvario dve pobede više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve