Nova vest
Košarka

Četvrtak, 28.12.2017.

15:44

Zvezda časti navijače, besplatno protiv Olimpije

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaz na tribine biti besplatan za utakmicu sa Olimpijom u ABA ligi koja se igra 2. januara u "Pioniru".

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda časti navijače, besplatno protiv Olimpije
Starsportphoto

Zvezda želi svim svojim pristalicama da čestita novogodišnje praznike i na konkretan način, ovoga puta u vidu besplatnog ulaza na tribine dvorane "Aleksandar Nikolić" 2. januara, kada će branilac titule u ABA ligi odigrati utakmicu 14. kola regionalnog tamičenja protiv Olimpije, objavljeno je na sajtu kluba.

Meč se igra od 19.00, a za sve koji žele da prisustvuju utakmici, biće otvoreni ulazi na tribine A, B ,C i D, dok će vlasnici sezonskih ulaznica biti smešteni u parteru.

Istovremeno, Zvezda će 3. januara, u svim poslovnicama Eventima, pustiti u prodaju ulaznice za meč 16. kola Evrolige protiv Žalgirisa iz Kaunasa, koji je na programu 5. januara, takodje u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve