Nova vest
Košarka

Četvrtak, 28.12.2017.

12:00

Bjelica: Tripla kruna je opet dostižna

Krilni centar Crvene zvezde Milko Bjelica kaže da je njegov tim u 2017. godini osvajanjem triple-krune pokazao da je najbolji u regionu.

Izvor: B92

Autor:B92

Bjelica: Tripla kruna je opet dostižna
Foto: StarSport

"Trofejima smo pokazali da smo najbolji u regionu, osvojili smo Kup, titule u Srbiji i ABA ligi i cilj je ispunjen. Sledeće godine pokušaćemo da ponovimo takav uspeh i mislim da je to realno dostižno", rekao je Bjelica Tanjugu.

Iskusni 33-godišnji košarkaš zadovoljan je dosadašnjim nastupima u ABA ligi i Evroligi, označivši pobedu u Madrida protiv Reala kao najveći podvig.

"U ovoj sezoni pravimo slične rezultate kao u prošloj, ali moram da naglasim da nas tek sada očekuju pravi izazovi, očekuje nas prvo odbrana Kupa. Zadovoljan sam, iako je rano pričati o tome jer tek na kraju kada se završi regularni deo podvući ćemo crtu".

Crveno-beli sutra nastavljaju takmičenje u Evroligi na gostovanju milanskom Armaniju, a Bjelica dodaje da je ispred ekipe Dušana Alimpijevića novi težak ispit.

"Izuzetno teška utakmica nas očekuje u Milanu, igramo protiv tima koji sve više podiže formu. Izgubili su neke mečeve nesrećno, radi se o kvalitetnom sastavu sa odličnim trenerom Pjaniđanijem. Daćemo sve od sebe i pokušaćemo da ih iznenadimo. Gledamo sebe da odigramo najbolje što znamo", zaključio je crnogorski reprezentativac.

Utakmica 15. kola Evrolige između Armanija i Crvene zvezde igra se u petak od 20:45 u Mediolanum forumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

6 h

U fokusu

Vidi sve