Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.12.2017.

23:32

Paskval: Protiv Zvezde smo uradili dobar posao

Trener košarkaša Panatinaikosa Ćavi Paskval rekao je da je njegova ekipa protiv Crvene zvezde morala da odigra dobru odbranu kako bi došla do pobede.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Paskval: Protiv Zvezde smo uradili dobar posao
EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

On je istakao da je grčki tim trijumfom u Beogradu uradio veliki posao.

"Bila je teška utakmica, znali smo da će biti takva. Morali smo dobru odbranu da odigramo, kao što je Zvezda igrala... Izgubili smo energiju u drugom poluvremenu, ali smo uspeli da privedemo kraju u našu korist", rekao je Paskval novinarima posle utakmice.

Košarkaši Panatinaikosa pobedili su u Beogradu Crvenu zvezdu sa 69:63 u 14. kolu Evrolige.

"Znamo da je prosek Zvezde 78 poena i zato pokušali da igramo čvrsto do kraja. Odradili smo sjajan posao, sveli smo ih na mali broj poena. Ne mogu da pričam o Zvezdi, mogu o svom timu, a to je da smo uradili veliki posao", rekao je Paskval.

Na pitanje novinara da li Panatinaikos može na fajnal-for, Paskval je je odgovorio da je to teško pitanje i da još nije trenutak da se o tome govori.

"Treba ići dan po dan. Videćemo kako će to ispasti. Naši navijači zaslužuju fajnal-for i trudićemo se da im to i damo", rekao je Paskval.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve