Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.12.2017.

21:55

Alimpijević: Put ostavio traga, nismo imali snage

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je bilo vidno da njegova ekipa nije imala snage i koncentracije za utakmicu protiv Panatinaikosa.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Alimpijević: Put ostavio traga, nismo imali snage
StarSport

Zvezda je izgubila od Panatinaikosa sa 63:69 u 14. kolu Evrolige.

Zvezdin trener smatra i da nije odlučila treća četvrtina u kojoj je Panatinaikos stvorio dvocifrenu prednost, već prvo poluvreme.

"Defnitivno se vidi da je put ostavio traga i da nismo imali snage. U pojedinim trenucima igramo dobru odbranu i onda u poslednje četiri sekunde padnemo, a oni dođu do poena. To je pad koncentracije usled umora. Borili smo se koliko smo bili u mogućnosti u ovom trenutku", rekao je Alimpijević novinarima posle utakmice.

"Nemojte zaboraviti da je ovaj tim sam došao u ovu nenormalnu situaciju da se od njega očekuje i postalo je normalno da pobeđuje u kontinuitetu. Verujemo da ćemo trudom i radom opet doći do toga", rekao je Alimpijević.

Na konstataciju novinara da suđenje u pojedinim trenucima nije bilo ravnopravno, Alimpijević je rekao da se slaže, ali da ne želi da komentariše. On je ocenio da je igra u prvom poluvremenu odlučila utakmicu.

"U prvom smo primili 41 poen, a u drugom 28. Mislim da je nedostatak koncentracije uticao na igru u prvom delu. Velike greške smo pravili, a nisu ih pravili samo mladi, već i iskusniji igrači. Nismo imali snage da se izdignemo", kazao je Alimpijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve