Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.12.2017.

13:15

Žoc: Navijači Makabija prave sjajnu atmosferu

Posle pobede nad Crvenom zvezdom košarkaši Fenerbahčea gostuju Makabiju u 14. kolu Evrolige.

Izvor: B92

Autor:B92

Žoc: Navijači Makabija prave sjajnu atmosferu

Trener aktuelnog šampiona Evrope Željko Obradović očekuje teško gostovanje, ali ističe da je njegov tim u boljoj situaciji u odnosu na protivnika.

"Uvek je izazov igrati protiv Makabija. Njihovi navijači prave sjajnu atmosferu, a mi idemo da odgramo dobar meč. Mislim da smo u boljoj situaciji", rekao je srpski trener.

Klub iz Istanbula posle 13 odigranih kola nalazi se na trećem mestu na tabeli sa skorom od devet pobeda i četiri poraza, dok je Makabi osmi sa skorom 7-6.

Šampion Evrope ide na teško gostovanje Makabiju, koji ove sezone igra odlično. Kec je 2,55, a dvojka 1,60. Pogledajte sve MOZZART kvote
za ovaj duel.


Zanimljivo će biti u Nemačkoj gde će Bamberg odmeriti snage sa Real Madridom, koji je vezao dve pobede i sedmi je na tabeli.

Šampion Nemačke pokušaće da, posle poraza od Žalgirisa u prošlom kolu, savlada ’Kraljeviće’ pred svojim navijačima, ali to neće biti lak zadatak.

Real gostuje Bambergu i kvota na dvojku je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za ovu utakmicu Evrolige.

Valensija igra loše ove sezone i nalazi se u seriji poraza, dok je Žalgiris u odličnoj form i posle tri vezane pobede ide na megdan španskoj ekipi.

Duel između Valensije i Žalgisa igra se od 20 i 45h.

Žalgiris je jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone, a sada gostuje ne baš sjajnoj Valensiji. Kvota na dvojku je 2,55. Pogledajte sve MOZZART kvote za ovaj meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve