Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.12.2017.

12:59

EL: Zahuktali Panatinaikos stiže u Pionir

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova igraju protiv Panatinaikosa utakmicu 14. kola Evrolige.

Izvor: B92

Autor:B92

EL: Zahuktali Panatinaikos stiže u Pionir
Starsportphoto

Zvezda ovaj duel dočekuje nakon debakla od Fenerbahčea u Istanbulu, dok PAO igra sve bolje i nalazi se na četvrtoj poziciji na tabeli.

‘Crveno-beli’ si trenutno 12. sa pet pobeda i osam poraza, a u slučaju trijumfa dodatno bi popravili šanse za plasman u Top 8 fazu.

"U ovom ritmu, najvažnije je da se pronađe svaka sitnica, neki mali dodatni lični motiv kako bi se pronašla dodatna energija u ovoj stvarno preteškoj seriji. Uspeli smo nekako da rasporedimo i minutažu u prethodnoj utakmici i napravimo uvertiru za sledeći meč u kome ćemo igrati pred našim navijačima. Znamo da će nam oni biti dodatna snaga i zato želimo da odigramo dobro, i trudom i borbenošću za početak, nikoga ne razočaramo", rekao je Alimpijević u najavi utakmice.

U redovima gosiju neće biti Nika Kalatesa, ali ni Nikosa Papasa.

"Posle početne nestabilnosti koja je bila karakteristična gotovo za sve timove Evrolige ove sezone, ekipa Panatinaikosa se uigrala i uhvatila odličan ritam i zabeležila četiri pobede u poslednjih pet mečeva", kazao je Alimpijević.

Hoće li u Pioniru ponovo pasti evropski velikan? Kvota na Zvezdu je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za ovaj meč.

Aktuelni srpski i regionalni šampion će posle duela sa Panatinaikosom do Nove godine igrati dve utakmice, obe u gostima, protiv Mege u ABA ligi i Milana u Evroligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve