Nova vest
Košarka

Petak, 15.12.2017.

13:07

MZT u Pioniru, Čanak debituje na klupi Partizana

Novi trener Partizana Nenad Čanak, uoči debija protiv MZT iz Skoplja, izjavio je da očekuje maksimun energije i podršku sa tribina za pobedu.

Izvor: B92

Autor:B92

MZT u Pioniru, Čanak debituje na klupi Partizana
Foto: StarSport

Čanak je u četvrtak promovisan za novog trenera crno-belih, zamenio je Miroslava Nikolića koji je otpušten zbog osam poraza u poslednjih devet utakmica.

"MZT po kvalitetu igrača ne zaslužuje mesto gde se trenutno nalazi na tabeli. Izuzetno poštujem trenera Željka Lukajića koji je imao veliki uticaj na moju igračku karijeru. On je "trener ratnik" koji se neće predavati i sigurno će dodatno motivisati ekipu protiv Partizana. Očekujem da damo maksimum energije u ovom momentu i iskreno se nadam podršci navijača. Nadam se da će prepoznati momenat u kom se ekipa nalazi i da će nam davati vetar u leđa svih 40 minuta, bez obzira na rezultat u datom trenutku"“, istakao je Čanak.

Kapiten crno-belih Novica Velilčković poručio je da ekipa mora da udje u utakmicu maksimalno i da energija ne pada ni u jednom trenutku.

"Svaki igrač koji se u datom momentu nadje na parketu mora da pruži sve od sebe, da se bori i izbori za pobedu koja bi nam mnogo značila", istakao je Veličković.

Utakmica između Partizana i MZT igra se u subotu od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve