Nova vest
Košarka

Četvrtak, 14.12.2017.

19:03

"Igrali smo po Mutinom planu, previsok poraz"

Pomoćni trener Partizana Aleksandar Matović rekao je da je poraz od Bilbaa previsok i da su igrači pokušali da sprovedu u delo plan smenjenog Miroslava Nikolića

Izvor:

Autor:

StarSport

"Pokušali smo da ovu utakmicu odradimo na specifičan način posle onoga što se desilo u utorak, pa smo probali da sprovedemo u delo plan Nikolića. Imali smo problem sa povredama, pa je spisak bio skraćen sa 11 igrača. Neki od njih su polupovređeni, pa su imali skroman učinak", rekao je Matović.

Košarkaši Partizana izgubili su u sredu u Beogradu od Bilbaa sa 67:83 u utakmici osmog kola Grupe C Evrokupa.

Dan posle smene trenera Miroslava Nikolića crno-beli su upisali i sedmi poraz u Evrokupu i izgubili sve šanse da mogu do naredne faze Evrokupa.

U međuvremenu, predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je, posle imenovanja Nenada Čanka u novog šefa struke, da je dug crno-belih 7.186.150 evra, istakavši da klubu iz Humske preti bankrot.

S druge strane, Miroslav Nikolić demantovao je za B92 da je pokrenuo tužbu protiv kluba, kako su preneli pojedini beogradski mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve