Nova vest
Košarka

Četvrtak, 14.12.2017.

11:49

Evroligaški EL Klasiko, OLY za šestu u nizu

Derbi Evrolige igra se u Madridu gde će od 20 i 45 Real ugostiti Barselonu u meču 12. kola Evrolige.

Izvor: B92

Autor:B92

Evroligaški EL Klasiko, OLY za šestu u nizu
EPA/JUANJO MARTIN EPA

‘Kraljevići' su u seriji poraza i imaju problema sa povredama. Pored najvažnijih igrača koji su odavno povređeni, na parketu neće biti ni Fakunda Kampaca.

Ni Barselona nije u dobroj poziciji. ‘Blaugrani’ su poraženi od CSKA i Fenerbahčea i 11. sun a tabeli sa sedam pobeda i 11 poraza.

Tokom ove godine španski klubovi su se sastali tri puta, Real je slavio dva puta, au ovoj sezoni su odigrali samo jedan meč u Endesa ligi, gde su Katalonci slavili.

Košarkaški El Klasiko stiže u nepogodnom trenutku za Real. Dvojka na Barselonu nosi kvotu 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART.

Kvota da že Luka Dončić postići više od 18,5 poena protiv Barselone je 1,75. Pogledajte sve MOZZART kvote za poene košarkaša u
Evroligi.

Košarkaši Olimpijakosa pokušaće pobedom nad Bambergom u gostima da dođu do šeste pobede u nizu.

Nemački tim ima priliku da pred svojim navijačim prekine niz od dva poraza, ali neće im biti lako protiv kluba iz Pireja, koji igra odlično ove sezona i i trenutno je drugi na tabeli sa skorom od devet pobeda i samo dva poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve