Nova vest
Košarka

Četvrtak, 14.12.2017.

08:38

Miler: Da se spremimo za novog trenera

Bek Partizana Patrik Miler žali zbog novog poraza tima, ali očekuje da se crno-beli izvuku iz rezultatske krize.

Izvor: AK

Autor: AK

Miler: Da se spremimo za novog trenera
Foto: StarSport

Partizan je u prvom meču pošto je otpušten trener Miroslav Nikolić izgubio od Bilbaa 83:67 u osmom kolu Evrokupa.

Crno-beli sada imaju sedam poraza, pa su i definitivno eliminisani iz borbe za drugu fazu takmičenja.

"Zaista teška utakmica večeras, jer nismo igrali na način na koji smo želeli. Predstoji nam period kom ćemo se pripremiti za novog trenera. Želeli smo da ostvarimo pobedu u poslednjih nekoliko utakmica u Evrokupu i pokušamo da prođemo dalje. Nažalost, ostaje nam da snagu usmerimo na poslednje dve utakmice. Trenutno imamo zaista loš niz izgubljenih duela, tako da moramo da treniramo i napredujemo iz dana u dan", rekao je Miler.

Partizan je poražen šesti put u nizu, a deseti u poslednjih 11 utakmica.

"Mi smo ovu utakmicu pokušali da odradimo na jedan specifičan način u okolnostima koje su se desile juče, pa smo pripremu, koja je već odrađena sa trenerom Miroslavom Nikolićem, pokušali da sprovedemo u delo. Tokom nedelje smo imali problema sa povredama, pa je roster bio skraćen na 11 igrača, od kojih je nekoliko bilo polu-povređeno, pa su imali malo skromniji učinak večeras. Što se tiče utakmice, pokušali smo da odigramo malo agresivnije. Prve tri četvrtine smo uspevali to da uradimo, u trećoj je došlo i do serije od 10:0 ali astavak je poznat, usledila je četvrta četvrtina u kojoj smo primili 30 poena. Uložili smo dosta energije. Možda je rezultatska razlika prevelika u odnosu na to koliko smo mi pokušali čvrsto da odigramo, ali sa druge strane nismo odigrali pametno u napadu, ali ni u odbrani u nekim situacijama, pa je poraz bio neizbežan", istakao je v.d. trenera Aleksandar Matović.

Partizan predstojećeg vikenda dočekuje MZT u ABA ligi, a tim bi na tom meču kao trener trebalo da predvodi Nenad Čanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve