Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 11.12.2017.

23:29

Održan humanitarni turnir na Voždovcu

Humanitarni košarkaški turnir za decu bez roditeljskog staranja iz doma "Jovan Jovanović Zmaj", održan je u sportskom centru "Šumice" na Voždovcu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Održan humanitarni turnir na Voždovcu
StarSport

Na terenu su bili predstavnici opštinske i gradske vlasti, a podršku turniru dali su i poznati srpski sportisti - automobilista Dušan Borković, karatistkinja Tanja Petrović, košarkašica Nataša Kovačević, košarkaši Milan Gurović i Igor Rakočević.

"Nije ovo prvi put da organizuejmo humanitarni turnir. Svi odbornici su se odrekli dnevnica, skupili smo oko 275.000 dinara, a nadam se da će ta suma biti mnogo veća. Pomogli smo i prošle godine, nadam se da ćemo tako nastaviti", rekao je Tanjugu predsednik opštine Voždovac Aleksandar Borković.

Dušan Borković je iskoristio priliku da čestita divnim ljudima iz opštine Voždovac što pomažu deci, istakao da i sam pomaže kad god je u mogućnosti, pa će i lično izdvojiti novac za pomoć deci bez roditeljskog staranja.

I Tanja Petrović je navela da joj je uvek drago kada može da se druži sa decom i pomogne, dok je Nataša Kovačević naglasila da je zadovoljna što njena opština promoviše prave vrednosti i što će sa mališanima imati priliku da šutira na koš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve