Nova vest
Košarka

Četvrtak, 07.12.2017.

10:33

Lazić: Odbrana donosi pobedu protiv Efesa

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da će protiv Anadolu Efesa biti potrebna koncentracija u napadu, ali da će igra u odbrani biti ključna.

Izvor:

Autor:

Lazić: Odbrana donosi pobedu protiv Efesa
StarSport

"Odmorili smo posle dve teške utakmice. Očekujem da ćemo biti spremni i igrati dobro. Biće potrebno mnogo koncentracije u napadu, ali je odbrana pre svega ta koja će doneti pobedu", rekao je Lazić.

Srpski i regionalni šampion će u petak dočekati Efes u 11. kolu Evrolige.

Zvezda je u prošlom kolu pobedila Real u Madridu, a Lazić je naveo da će ekipa pokušati iz toga da izvuče maksimalnu korist.

"Pokušaćemo tu utakmicu da iskoristimo u službu daljih pobeda. Pokazali smo da možemo da pobedimo velike timove na njihovom parketu", rekao je Lazić.

Kao najveću prednost protiv Efesa reprezentativac Srbije je naveo to što će se utakmica igrati u hali "Aleksandar Nikolić".

"To je najveća prednost. Drago mi je što se vraćamo. Prilika je da se napravi atmosfera kakva je bila prethodnih sezona. Igrači će biti motivisaniji i koncentrisaniji", kazao je kapiten Zvezde.

On je dodao da će Efes tražiti šansu protiv beogradskog kluba posle lošeg početka sezone u Evroligi.

"Efes možda nije počeo kako je očekivao i u skladu sa rejtingom kluba i budžetom. Ali, podigli su formu u poslednje vreme i tražiće šansu protiv nas", rekao je Lazić.

Posebne reči hvale imao je za srpskog centra iz Efesa Vladimira Štimca, ljubimca navijača crveno-belih, za koga je rekao da igra fantastično iz sezone u sezonu i da mu je izuzetno drago zbog njega.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i Efesa igraće se u petak od 19.00 u Pioniru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve