Nova vest
Košarka

Sreda, 06.12.2017.

14:10

Zajedno za život – licitirajte za dres Raduljice

Humanitarna organizacija "Zajedno za život", čiji je osnivac Jovan Simić, organizuje novu akciju dresova srpskih sportista, ovaj put na internetu.

Izvor: B92

Autor:B92

Zajedno za život – licitirajte za dres Raduljice
Foto: Getty images

Prvi će se na aukciji naći potpisan dres Miroslava Raduljice iz reprezentacije Srbije, koji je ujedno i ambasador humanitarne organizacije "Zajedno za žživot".

Pored njega ambasadori humanitarne organizacije su Bogdan Bogdanović, Nemanja Matić i Boban Marjanović. Početna cena potpisanog dresa Miroslava Raduljice bila je samo 10 dinara, ali je već premašila cifru od 5.000. Aukcija traje sedam dana, do 13. decembra na sajtu "Limundo".

Razlog ovakvog vida animiranja potencijalnih donatora je velika popularnost aukcija sportskih stvari, još od kada je Simić pokrenuo prodaju svojih dresova za lečenje male Nađe Novaković i sakupio preko 80.000 evra, a kasnije nastavio da priču sporta uspešno povezuje sa humanitarnim radom i organizovanjem prodaje dresova, sportskih bazara, fudbalskih utakmica i drugih akcija.

"Kada sam organizovao aukcije, javljali su se mnogi iz unutrašnjosti i dijaspore da pitaju kako mogu da dođu do dresa i doniraju novac, što nije bilo moguće jer su aukcije održavane uživo. Ovo je način da omogućimo svim ljubiteljima sporta i humanim ljudima u celoj Srbiji, ali i van zemlje da se aktivno uključe u još jednu akciju i dodju u posed vrednih stvari. Na svu sreću, Limundo je prepoznao potencijal akcije, i ustupio nam poseban deo na sajtu i svoje kapacitete", istakao je Simić.

Sav prihod od humanitarne prodaje biće uplaćen Humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život" koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve