Nova vest
Košarka

Utorak, 05.12.2017.

21:47

EK: Limož pobedio, Partizan sve dalje od prolaza

Košarkaši Limoža pobedili su Bilbao sa 86:74 u sedmom kolu grupe C Evrokupa.

Izvor: PT

Autor: PT

EK: Limož pobedio, Partizan sve dalje od prolaza
StarSport/Dejan Todoroviæ igraè Bilbaa u dresu Srbije.

Francuski klub sada ima tri pobede, odnosno dve više od srpskog predstavnika Partizana, dok je Bilbao ostana na začelju sa Partizanom, sa samo jednom pobedom.

Odlučujuće četvrtine bile su druga i četvrta, kada su domaći košarkaši pravili veliku razliku na terenu.

Limož je na poluvremenu imao čak 16 poena prednosti, međutim u trećoj deonici gosti iz Španije uspeli su da se vrate u meč. Ipak, početkom poslednjeg perioda klub iz grada porcelana napravio je veliku seriju i tako rešio pitanje pobednika.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Džoš Karter sa 16 poena, Vilijam Hauard je ubacio 14, dok je Brajan Konklin dodao 14.

U poraženom sastavu Mumbru je ubacio 16 poena, dok je reprezentativac Srbije Dejan Todorović postigao sedam, uz dva skoka i četiri izgubljene lopte.

Košarkaši Lokomotive pobedili su na gostovanju Albu u Berlinu sa sa 89:84. Reprezentatitvac Srbije Stefan Peno u porazu svog tima postigao je dva poena, uz tri asistencije i jednog skoka.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Rajan Brokof sa 20 poena, dok je Antipov postigao ubacio 15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve