Nova vest
Košarka

Utorak, 05.12.2017.

11:08

Davidovac: Voleo bih da budem kao Bjelica

Dejan Davidovac nastavlja sa odličnim igrama u Crvenoj zvezdi i polako postaje otkrovenje sezone crveno-belih.

Izvor: AK

Autor: AK

Davidovac: Voleo bih da budem kao Bjelica
Foto: StarSport

Iako krilo, Davidovac dok trenera Dušana Alimpijevića često dobija ulogu plejmejkera, pa je neizbežno poređenje sa NBA zvezdom Nemanjom Bjelicom.

"Voleo bih da budem kao Nemanja Bjelica. Za sada se snalazim dobro na pleju, imam dosta saigrača koji mi pomažu u tome. Trenirao sam dobro, samopouzdanje raste od početka sezone, iz utakmice u utakmicu to ide sve na viši nivo. Što se tiče kondicije, malo sam se umorio danas, ali dobro je, dobro je", rekao je Davidovac posle utakmcie sa Igokeom.

On je za 17 i po minuta na parketu postigao osam poena uz pet asistencije, tri skoka i jednu ukradenu loptu, u pobedi Zvezde 85:80.

"Ovo je bitna pobeda za nas, da odigramo dobro posle Reala. Igrali smo sa mnogo oscilacija pa su nas stigli i uspeli da se približe. Želim mnogo sreće Igokei, a nama ovo znači pred Efes. Ima mnogo toga što može da se unapredi, odbrana, napad, sve", dodao je mladi igrač Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve