Nova vest
Košarka

Subota, 02.12.2017.

22:02

Džikić: Ne smeš da se igraš tako sa Partizanom

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić zadovoljan je pobedom nad Partizanom, koga je ocenio za veoma neugodnog protivnika.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Džikić: Ne smeš da se igraš tako sa Partizanom
Foto: ABA/Buduænost VOLI

Budućnost je nadigrala Partizan 86:79, u dramatičnoj završnici derbija desetog kola ABA lige u Podgorici.

"Zadovoljan sam pobedom, ali nisam zadovoljan sa dva momenta posle vođstva na početku. Normalno je da se Partizan vrati. Oni su vrlo, vrlo dobar tim. Nije mi se svidelo kako smo otvorili treću četvrtinu, zato što su se dešavale stvari za koje smo znali da će se dogoditi. Dopustili smo da se dese. S Partizanom ne možeš da igraš tako. Moraš da odabereš ono što mu najmanje odgovara i da se toga držiš", rekao je Džikić novinarima posle utakmice.

Crno-beli su imali priliku da izjednače rezultat na manje od dva minuta pre kraja, ali je Vanja Marinković promašio ključni zicer utakmice.

"Hoću da čestitam Partizanu, vrlo su težak protivnik. Okreneš glavu već si primio dve trojke. Kada rašire (Mihajlo) Andrić i (Marko) Čakarević i još kad je (Patrik) Miler raspoložen, ide gde god hoće.... Mi smo se trudili oko njega, ali bogami, neprijatan igrač. Neki momenti u napadu mi se nisu svideli, ali opet normalno je da nam se ta pauza oseti. Valjda će biti vremena da se popravljamo i da budemo još bolji. Stvarno mislim da možemo da igramo bolje. Partizan je odličan protivnik", zaključio je trener Budućnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve