Nova vest
Košarka

Subota, 02.12.2017.

14:15

Antić: Ako promašite onda ste tragičar...

Košarkaš Crvene zvezde Pero Antić rekao je posle velike pobede nad Real Madridom da je srećan što je pogodio, ali da je promašio, bio bi tragičar.

Izvor: B92

Autor:B92

Antić: Ako promašite onda ste tragičar...
StarSport

"Vidite sada svi pričaju "Heroj, heroj", ali ako promašite onda ste tragičar. Srećan sam što je lošta ušla u koš, trenirao sam ovo mnogo puta i srećan sam što sam pogodio. Ovo je bila sjajna pobeda nad neverovatnim timom,", rekao je Antić posle meča za "Eurohoops".

Iskusni košarkaš Zvezde pogodio je odlučujuću trojku u završnici meča, čime su crveno-beli slomili "Kraljevski klub".

"Ovo je timski sport, svako bi trebalo da da doprinos. Nije sve u poentiranju, moramo da igramo odbranu... Nekad i da se prodereš, ne u lošem smislu, već da digneš ekipu, volim da igram timski i volim ovaj sport", istakao je Antić

Zvezdi je ovo bio treći trijumf u deset odigranih utakmica.

"Moramo da nastavimo da rastemo, da idemo utakmicu po utakmicu. Ovo je velika pobeda, dokaz da smo radili naporno u prethodnom periodu i da možemo da igramo protiv najboljih", rekao je Antić.

Pero je posle meča prišao Luki Dončiću sa kojim je prozborio par reči.

"Moj sin se zove Luka i on je njegov idol. Imam veliko poštovanje prema Luki, koji će biti najbolji igrač Evrope za nekoliko godina", zaključio je Antić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve