Nova vest
Košarka

Subota, 02.12.2017.

12:50

"Očekujem neizvestan meč i dobru igru svog tima"

Trener FMP Železnika Vladimir Jovanović rekao je da očekuje nezavisnu utakmicu i dobru igru svog tima u meču protiv Olimpije u ABA lgi.

Izvor:

Autor:

StarSport

"Očekuje nas utakmica protiv kvalitetnog protivnika koji u svom sastavu ima nekoliko iskusnih i veoma kvalitetnih igrača. Pokazali su ove sezone da mogu da pobede i ekipe protiv kojih nisu bili favoriti. Na svom terenu igraju odlično, sa puno samopouzdanja", rekao je Jovanović.

"Nadam se da pauza od dve nedelje nije uticala na nas u nekom negativnom smislu. Očekujem neizvesnu utakmicu i dobru igru svog tima", dodao je trener FMP.

U 10. kolu ABA lige, ekipa FMP putuje u Ljubljanu na utakmicu sa Olimpijom.

Ekipa iz Železnika je četvrta na tabeli regionalnog takmičenja sa pet pobeda i četiri poraza, dok je Olimpija sedma sa trijumfom manje.

"Našu prednost vidim u većem broju igrača u rotaciji. Od svoje ekipe očekujem borbenost i požrtvovanost. Nadam se da ćemo posle dvonedeljne pauze nastaviti sa dobrim rezultatima", rekao je košarkaš FMP Radoš Šešlija.

Utakmica se igra u nedelju od 17.00 u maloj dvorani Tivoli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve