Nova vest
Košarka

Petak, 01.12.2017.

11:53

EL: Zvezda u gostima kod 'kralja'

Crvena zvezda u petak od 21 čas gostuje madridskom Realu u meču desetog kola Evrolige.

Izvor:

Autor:

EL: Zvezda u gostima kod 'kralja'
kkcrvenazvezda.rs

Tim je u četvrtak trenirao u Beogradu zbog komplikovanih veza i transfera za Španiju, a odmah posle ručka, kompletna ekspedicija odletela je oko 18 časova za Madrid preko Rima.

Crveno-beli su imali nekoliko dana tokom pauze da treniraju i osveže se pred nove obaveze i utakmice (Real, Igokea, EFES...), a trener Dušan Alimpijević može da računa na kompletan sastav jer su svi igrači zdravi.

"Utakmica sa Realom treba da nam posluži kao pokazatelj da nastavimo sa napornim radom i da se vidi napredak iz prethodne dve utakmice, u odnosu na viđeno i loše mečeve protiv CSKA i Olimpijakosa. Takođe očekujem da mladi igrači nastave da napreduju i imaju još značajnije uloge. Stiže nam novi mini ciklus u kome posle Reala, slede Igokea, pa EFES i Cibona u Zagrebu. Prvi put od avgusta i okupljanja smo imali dovoljno vremena da se osvežimo i dobro treniramo što nam je bilo potrebno. Što se tiče Reala, oni imaju svojih problema sa povredama igrača, Ljulja, Ajona, Kuzmića i Rendolfa, ali Real je uvek Real. Brzo su reagovali i doveli Tavaresa, njihove ambicije se ne menjaju, i očekujem Real u najboljem izdanju", rekao je Alimpijević.

Zvezda posle devet rundi takmičenja zauzima poslednje mesto sa dva trijumfa i sedam poraza, dok je Real sedmoplasirani sa pet pobeda i četiri neuspeha.

Crveno-bele već u ponedeljak čeka novi izazov u ABA ligi, kada u Pionir stiže Igokea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve