Nova vest
Košarka

Utorak, 21.11.2017.

23:35

Novi Pazar: Dolazak Partizana istorijski događaj

Predsednik KK Novi Pazar Faris Agušević nazvao je gostovanje Partizana u prijateljskoj utakmici kao istorijski događaj za grad.

Izvor: B92

Autor:B92

Novi Pazar: Dolazak Partizana istorijski događaj

Utakmica je zakazana za sredu od 19 časova u dvorani Pendik, ulaznice su besplatne, a iz domaćeg tabora je saopšteno da je već podeljen veliki broj karata.

"Partizan je veliko ime, a prvi put ćemo odmeriti snage. Biće mnogo uglednih gostiju, potrudićemo se da pokažemo naše tradicionalno gostoprimstvo i potvrdimo da smo grad sporta. Pozivam sve ljubitelje košarke, bivše asove i najmladje da budemo jedinstveni i pružimo podršku našem klubu", rekao je Agušević.

"Imaćemo priliku da na delu vidimo bivšeg prvaka Evrope u klupskoj konkrenciji, a nadam se da ćemo se i mi predstaviti u dobrom svetlu. Pokušavamo da se plasiramo u elitu i da s Partizanom od sledeće sezone igramo i zvanične utakmice", dodao je član uprave i dugogodišnji kapiten Novopazaraca Dejan Kulundžić.

Pazar je trenutno četvrtoplasirani tim Druge lige Srbije, s učinkom od pet pobeda i tri poraza.

"Gajimo prijateljske odnose s Partizanom i Dinamikom, pre svega zbog trenera Miroslava Nikolića, koji nas je obišao i tokom letnjim priprema reprezentacije Srbije. Nikada nam nije gostovao veći klub, a otkako je uprava u ovom sazivu dolazio je i čačanski Borac. Biće ovakvih događaja i ubuduće", najavio je generalni sekretar Pazara Džemil Imamović.

Novi Pazar je ove sezone prvi put zaigrao u drugom stepenju ligaškog takmičenja, a u klubu su izrazili očekivanje da će taj grad uskoro postati ozbiljan košarkaški centar.

"Zahvaljujemo gradu i sponzorima, koji su deo jedne ozbiljne organizacije. Takođe, pozivamo i potencijalne sponzore da nam se pridruže. Iako ovde ima dosta superligaških kolektiva, poput odbojkaškog ili donedavno fudbalskog, verujem da ćemo uskoro postati i grad košarke", kazao je član rukovodstva pazarskog košarkaškog kluba Enes Kršić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve